dimecres, 23 de desembre de 2009

Versos de tardor


Invitació a la presentació en línia de «Versos de tardor»

Editorial Petròpolis es complau a convidar-nos a la presentació en línia del llibre Versos de tardor, de diversos autors, entre els quals hi vaig participar, com no, amb un pensament de tardor.
Aquest llibre és el cinquè volum de la col·lecció Nou Món. El llibre està editat a cura de JM Tibau, i està format per les diferents aportacions al Concurs Literari del bloc Tens un racó dalt del mónTardor Literària de Tarragona

La presentació es durà a terme a la web de l'Editorial Petròpolis avui dia 23 de desembre a les 20.00 h. El llibre es pot llegir en línia, descarregar-lo en pdf o bé comprar-lo en format paper.

Us podeu apuntar a l'esdeveniment de la presentació al facebook.  Hi sereu?
Però a la mateixa hora hi ha un esdeveniment important a Valls, un grup de vallencs i vallenques es van organitzar i van crear una comissió promotora per tal d’organitzar la consulta sobre la independència a Valls i formar part de la futura Plataforma Valls Decideix.


Aquesta assemblea constituent de la Plataforma Valls Decideix, que es farà avui dimecres 23 de desembre, a les vuit de vespre, a la sala d’actes de la Casa de Cultura.

6 comentaris:

fanal blau ha dit...

Felicitats pel recull i un molt molt bon nadal per a tu i els teus!
Una abraçada!

Ah! vindré a llegir-lo!

rebaixes ha dit...

Assabentats de la primera notícia, m'alegra molt que en vostra ciutat o vila - no sé - feu una cosa que pot portar goig als que sentim que la sang nostra impulsi un desig esperat i volgut. Us felicito per els dos aconteixements, però si em deixes triar, per l'últim m¡hi apuntaria. Bones festes. Anton.

Striper ha dit...

Bones festes i bon nadal avui vaig una mica de bolit.

Gabriel ha dit...

Sempre és un plaer i un goig poder compartir uns versos.Si a sobre és una bona iniciativa i es publica perquè això pugui arribar a més gent encara fa més goig.
Després del "Totes les baranes als teus dits..." és un plaer poder tornar a participar en una història així i molt més quan després de llegir els versos dels companys hi ha molta qualitat.
De fet que aquesta iniciativa vegi la llum en forma de llibre és un bon regal per Nadal. Potser la mateixa voràgine nadalenca ha fet que molts blocaires se'ns hagi passat per alt fer-ne més difusió del "Versos de tardor".
Tinc pendent un post en el meu blog o bé a Nàufrag i obrer o bé a Escrits del fum...
I també m'agradaria que a principis d'any podem presentar, tal com vam fer amb el "Totes les baranes dels teus dits" a la Catalònia aquest llibre ja que fou una magnífica excusa per conèixer molts blocaires i sentir com llegien els seus propis poemes; o el que és el mateix compartir una bona estona de poesia i de germanor blocaire.
També trobo admirable que posis tot el teu esforç per la consulta popular de Valls, francament Catalunya es mereix que tot això de les consultes segueixi endavant!
Et desitjo molt bones festes i una abraçada!

BI ha dit...

He fet una altra passejada pel teu blog a veure què tal... Crec que ja sé quin regal et faré! ;-)

Cèlia ha dit...

Uix, el meu/va amic/ga invisible comença a agafar embranzida!

BENVINGUTS I BENVINGUDES


Get a Voki now!

ARMARI DE PENSAMENTS I EMOCIONS

Aquesta transparència no té cap pretensió literària. És la meva manera d'endreçar l'armari dels pensaments i les emocions. De la poesia n'agafo la carcassa, mai l'estructura perquè no seria la meva manera d'expressar les transparències...

Companya de confidències i secrets, escoltes cants i desencants. Amb l'ull cluc, sense menar enlloc