dissabte, 6 de març de 2010

LLIBRE D'ORACIONS


El Joan Guasch és un poeta per resar-lo cada dia, un poeta que va aprendre poesia des del llit quan era ben jovenet. S'hi va haver de passar molts mesos guaitant com caminava la gent sobre el pont d'en Cabré. Sabia quan era hora d'anar escola, quins dies hi havia mercat, l’horari d'entrar i de sortir de les feines, d’anar a dinar i de sopar  pel trafegar  de la gent amunt i avall pel pont. I va observar tant mentre havia d’estar estirat, que va aprendre a descriure el que passava al seu voltant amb ulls de qui encara ho havia de viure tot. I avui, després d’uns quants anys i d’haver pogut ell mateix trafegar pel món, ha rebut un preciós regal dels déus, el seu primer llibre de poesia en solitari.

La presentació del Llibre d'Oracions es farà a Barcelona el 7 d'abril a la Llibreria Ona a les 7h. No cal dir que hi sou convidats.

Llibre d'oracions. Editorial Òmicron. Portada: Olga Xirinacs i  Díaz, Paisatge Amorós.

11 comentaris:

Striper ha dit...

prenc nota de la data i hora!!

Wayfarer ha dit...

Quin Blog més bonic! Des d'avui tens una seguidora més! :)

novesflors ha dit...

De vegades una experiència dura ens aboca a escriure o a l'art en general.

Jesús M. Tibau ha dit...

és imporant el do de saber explicar, però abans cal el do de saber veure

fermin ha dit...

Tinc un amic tranquil i senzill, al qual envejo des de el moment que vaig descobrir con lligava les paraules i les convertia en poesia, aixo que a aquest illetrat tant li costa d'entendre.
Felicitats al amic i al seu entorn

Margarida Aritzeta ha dit...

Ara em mirava l'agenda per anar-hi... i veig que el mateix dia presento una història de l'Alguer de l'Antonio Budruni al Museu d'Història... és casualitat, mala casualitat. Però el llegiré.

onatge ha dit...

Hola Cèlia, un llibre que seguiré per tenir-lo i llegir-lo. Un llibre d'oracions que et deuen ser molt properes, no sé si més que el poeta que la escrit. Desitjo molt sort a les oracions i als seus oradors...

Una abraçada amb oració.
onatge

Cèlia ha dit...

Moltes gràcies a tots. Fermí tu que el coneixes saps que és veritat. Gràcies Margarida, sé que tens l'agenda ben plena però des que erem molt jovenets i el llegia, sabia que el Joan no passaria amb les mans buides per aquest món.

Elfreelang ha dit...

Un llibre i un poeta a tenir en compte doncs..estaré a l'aguait! gràcies per fer-ho saber al món!

zel ha dit...

Vinga, una altra joia al sac! GRàcies!

Gisela ha dit...

Ei!! Que jo el vull signat!!!
Joan (i família, pel vostre recolzament) felicitats, i gràcies! Gràcies pels bons moments que ens faràs passar amb la lectura d'aquest llibre...
Coneixent-he com et conec... ja estic esborronada...

Un petó carregat de felicitat...

BENVINGUTS I BENVINGUDES


Get a Voki now!

ARMARI DE PENSAMENTS I EMOCIONS

Aquesta transparència no té cap pretensió literària. És la meva manera d'endreçar l'armari dels pensaments i les emocions. De la poesia n'agafo la carcassa, mai l'estructura perquè no seria la meva manera d'expressar les transparències...

Companya de confidències i secrets, escoltes cants i desencants. Amb l'ull cluc, sense menar enlloc