diumenge, 26 de setembre de 2010

ELS DIES A LES MANSSanti Borrell Giró (Vilafranca del Penedès, 1972) ens presenta el seu primer llibre de poesia..... Els dies a les mans....
Ens ho explica molt bé al seu bloc, les peripècies d'aquesta edició i del seu primer llibre a les mans.  Us recomano que el visiteu!
 
ENS HO HA FET SABER A AMIGUES I AMICS
 
persones que estima
persones que ha oblidat o s'ha equivocat
persones que fa temps que no veu o que no recorda
persones en general, com totes les altres persones en general
persones que formem part d'aquest món tan general
 
I EM FA IL·LUSIÓ PODER-HO COMPARTIR AMB VOSALTRES.
 
 VOLEU PICOTEJAR LA SEVA BIOGRAFIA? 

 El vaig conèixer per la presentació del llibre col·lectiu "Poems & blocs" i ens van explicar que...
Va deixar els estudis de filologia catalana i des d’aleshores s’ha dedicat plenament a escriure poesia. Organitza un dels festivals de poesia més importants i de més prestigi de Catalunya. La Kinzena Poetika, de Vilafranca del Penedès. També, des de tres edicions, organitza el festival de « Poesia a les Caves », que es celebra a les caves de Sant Sadurní, i que està tenint molt èxit de públic.

Participa habitualment en lectures col·lectives, revistes, blogs, xarxes literàries, presentacions de llibres i festivals, amb diversos poetes de l’escena de Barcelona.

Aquest setembre a publicat el seu primer llibre de poemes. “Els dies a les mans”, per Edicions de Pedra. Una editorial d’autor. Creada pel mateix poeta, per tal de donar a conèixer tota la seva obra poètica, molt extensa, i fins ara inèdita.

Destaquen els seus llibres inèdits avantguardistes, com el seu celebrat “Un poema per l’autopista”. En línies generals, la seva obra és molt diversa, on es barregen molt estils i moltes formes. Cal destacar un llibre poètic-visual dedicat al mar de Galíca.

També és autor de diversos projectes visuals.

A part de tota la seva obra, ha destacat per la seva vessant activista cultural. Ha fet tallers de poesia per escoles, destacant el taller de poesia celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que va reunir a una bona part de poetes destacats (com Carles Hac Mor, Josep Pedrals, Anna Aguilar-Amat….), taller del qual es va fer un llibre, una antologia del taller, titulada com a “Evidències Cel·lulars. Poesia emergent en català” (Servei de Publicacions de la Uab, 2009).

Recentment, també ha impulsat un llibre col·lectiu, de poetes que escriuen a Internet, a través dels seus blogs literaris. “Poems & Blogs. Poetes a la Xarxa” (2010). 

4 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Gràcies! el visitaré per descomptat el teu entusiasme s'encomana!

Carme Rosanas ha dit...

Una bona feina, en Santi Borrell!

Jesús M. Tibau ha dit...

molta sort al llibre del Santi

fanal blau ha dit...

Caram...anirem a visitar-lo!

Molt bona setmana, Cèlia!

BENVINGUTS I BENVINGUDES


Get a Voki now!

ARMARI DE PENSAMENTS I EMOCIONS

Aquesta transparència no té cap pretensió literària. És la meva manera d'endreçar l'armari dels pensaments i les emocions. De la poesia n'agafo la carcassa, mai l'estructura perquè no seria la meva manera d'expressar les transparències...

Companya de confidències i secrets, escoltes cants i desencants. Amb l'ull cluc, sense menar enlloc